Dubai sokaklarında beyaz çorap testi: Sonucu görünce çok şaşıracaksınız

dubai-sokaklarinda-beyaz-corap-testi:-sonucu-gorunce-cok-sasiracaksiniz
Dubai sokaklarında beyaz çorap testi: Sonucu görünce çok şaşıracaksınız
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncelleme:

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en kalabalık şehri olan ve yılda 17 milyon uluslararası ziyaretçi ağırlayan Dubai, sokaklarının temizliği ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada bu konuda birçok test yapılıyor. Son olarak bir fenomen, beyaz çorapla Dubai sokaklarında yürüdü ve çoraplarının bembeyaz kaldığını gösterdi. Bu testle birlikte Dubai sokaklarının temizliği bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük şehri olan Dubai, yaklaşık 3,6 milyon nüfusuyla dikkat çekiyor. Bu nüfusun %90’ından fazlası yabancılardan oluşurken geçtiğimiz yıl, 17 milyon uluslararası ziyaretçiyle dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü şehri olmayı başardı.

SOKAKLARDA BEYAZ ÇORAP DENEYİ

Turistlerin gözdesi haline gelen Dubai‘de dikkat çeken bir özellik ise sokaklarının olağanüstü temizliği. Bu konu sosyal medyada sıkça tartışılıyor ve en son bir fenomen, Dubai sokaklarında beyaz çorapla yürüyerek ilginç bir teste katıldı. Sonuçları görenler şaşkınlık içinde kaldı; çorapları testten sonra bile pırıl pırıl bembeyazdı. Bu durum, Dubai’nin sokaklarının ne kadar temiz olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

“MUHTEMELEN YERE BASAN YOK”

İzleyiciler, “Türkiye’de çorapla yere bastığı anda çorap ırk değiştirirdi”, “Gel bizde siyah çorapla yap o kadar temiz ki çorap beyaz oluyor şaşırır kalırsın”, “Muhtemelen yere ayak basan yok” yorumlarıyla okuyucuları gülümsetti.

turist Dubai

Dubai sokaklarında beyaz çorap testi: Sonucu görünce çok şaşıracaksınız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!