gündem Gurbetçi kadınlara evlilik vaadiyle tuzak

gundem-gurbetci-kadinlara-evlilik-vaadiyle-tuzak
gündem Gurbetçi kadınlara evlilik vaadiyle tuzak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Gündem Güncel Gurbetçi kadınlara lüks araç ve evlilik vaadiyle tuzak | Son dakika haberleri

Nevşehir ve Aksaray’da gurbetçi kadınları uygun fiyata lüks araç satma bahanesi ve evlilik vaadiyle dolandırdıkları belirlenen suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

 Kaynak

Anadolu Ajansı

Giriş: 17.10.2024 – 11:24 Güncelleme: 17.10.2024 – 11:24

ABONE OL

ABONE OL

1

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini lüks bir otomobil markasının temsilcisi olarak tanıtıp, araç satma bahanesiyle temas kurduğu gurbetçi kadınları evlilik vaadiyle dolandıran suç şebekesi elebaşı H.K. ile 8 şüpheliyi takibe aldı.

2

H.K’nin, sosyal medyada tanıştığı kadınları, lüks otomobil firmasının uygun koşullarda kampanyası için sahte evraklarla sözleşme düzenlediği, aracı almaya geldiklerinde evlilik vaadiyle yakın ilişki kurup, lüks eşyalarla donattığı evlerde ağırladığı, birikimlerini veya bankalardan çektirdikleri kredileri alarak nitelikli dolandırıcılık yaptığı belirlendi.

3

Şikayetçi olmak isteyen kadınlara şantaj da yapan şebekenin bu yöntemle çok sayıdaki kadını yaklaşık 50 milyon avro dolandırdığı tespit edildi.

gündem Gurbetçi kadınlara evlilik vaadiyle tuzak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!