Bursaspor 3. Lig’de tarih yazıyor: 5 maçta gol yemedi, maçtan çıkıp nişanlandı

bursaspor-3.-lig’de-tarih-yaziyor:-5-macta-gol-yemedi,-mactan-cikip-nisanlandi
Bursaspor 3. Lig’de tarih yazıyor: 5 maçta gol yemedi, maçtan çıkıp nişanlandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’deki profesyonel futbol liglerinde 8. haftaya gelinirken, Bursaspor dikkat çeken bir başarıya imza attı. Trendyol Süper Lig ve 1. Lig’de 8. hafta, Nesine 2. Lig’de 6. hafta ve 3. Lig’de ise 5. hafta müsabakaları sona erdi. Bu haftaların ardından, liglerde kalesinde gol görmeyen tek takım olarak 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bursaspor öne çıktı.

Yeşil-beyazlılar, oynadıkları 5 maçta rakiplerine gol şansı tanımadı ve kendi kalelerini korurken, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı. 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Bursa ekibi, şampiyonluk yarışında averajla 3. sırada bulunuyor.

Süper Lig’de bir dönem tarih yazarak şampiyon olan Bursaspor, yaşadığı zorlu dönemlerin ardından 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu sezon iç sahada oynadıkları iki karşılaşmayı 40 binin üzerinde seyirci önünde oynayan Bursaspor, taraftarların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor.

MAÇTAN ÇIKTI NİŞANA GİTTİ

Bursaspor’un gol yemeyen kalecisi Anıl Atağ, evlilik yolundaki ilk adımını attı. Yeşil-beyazlı ekibe bu sezon başında transfer olan 34 yaşındaki başarılı file bekçisi, düzenlenen şık bir törenle hayatını Sena Polat ile birleştirme yolunda nişan yüzüklerini taktı. Anadolu Üniversitesi’ni 1-0 yendikleri maçta da kalesini gole kapatmayı başaran Atağ, karşılaşmadan sonra Sena Polat’la nişan töreni düzenledi.

GALATASARAY EN ÇOK GOL ATAN TAKIM

Liglerde en çok gol atan takım ise Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, rakip fileleri 24 kez sarsarak bu alanda zirvede yer alıyor. Süper Lig’de henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturdu.

18 TAKIMIN GALİBİYETİ YOK

Karşılaşmaların ardından 18 takım liglerde henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor, 1. Lig’den Yeni Malatyaspor, 2. Lig’den Karaköprü Belediyespor, Sincan Belediyesi Ankaraspor, Afyonspor, Belediye Derincespor ve Diyarbekirspor, 3. Lig’den ise Kırşehir FK, 23 Elazığ FK, Ergene Velimeşe, Kuşadasıspor, Tire 2021 FK, Viranşehir Belediyespor, Alanya 1221 FK, Niğde Belediyespor ve 7 Eylül Turgutlu 1984 bu takımlar arasında yer alıyor.

ELAZIĞ FK GOL ATAMAYAN TEK EKİP

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 23 Elazığ FK, profesyonel liglerde gol atma başarısı gösteremeyen tek takım oldu. Elazığ ekibi, oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı, kalesinde 3 gol gördü ve sadece 2 puan toplayarak 13. sırada yer aldı.

EN ÇOK GOLÜ YENİ MALATYA YEDİ

1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor ise kalesinde en fazla gol gören takım olarak öne çıktı. Rakip filelere sadece 4 gol atabilen Malatya ekibi, kendi kalesinde 25 gol gördü. Oynadığı 8 maçta puan alamayan Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor.

Bursaspor 3. Lig’de tarih yazıyor: 5 maçta gol yemedi, maçtan çıkıp nişanlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!