Mourinho güvence verdi: ‘Gelişeceğiz kazanacağız’

mourinho-guvence-verdi:-‘gelisecegiz-kazanacagiz’
Mourinho güvence verdi: ‘Gelişeceğiz kazanacağız’
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile başarılar kazanacağından emin.

Galatasaray yenilgisi sonrası eleştiri oklarına hedef olan tecrübeli çalıştırıcı, Union SG galibiyeti sonrası kupa vurgusu yaptı ve süreye ihtiyaç duyduklarını anlattı ve işin anahtarı olarak çalışmayı gösterdi.

Kariyeri boyunca çok çalıştığını belirten Mourinho, “Günde minimum 12 saat çalışıyorum. Vakit kaybetmemek için zaman zaman tesislerde uyuyorum. Oyun olarak gelişmemiz gerekiyor, her gün bunun için çalışıyoruz.” dedi. 

‘EYLÜLDE OLMAZ’

İstanbul’un güzel bir şehir olduğunu ancak kendisinin tatil için gelmediğini anlatan Mourinho, “Ben kariyerimde 26 tane kupa kazandım, 5.5’da Avrupa Kupası kazandım; buçuk diyorum çünkü benden çalınan Avrupa Ligi kupasını (Roma’nın Sevilla’ya kaybettiği finale atıf yapıyor) hiçbir zaman unutmayacağım. Bunları başarmamın sebebi çok çalışmam, burada da çok çalışıyorum. Kupalar eylül ayında kazanılmaz.” diye konuştu.

Kurt hoca, takımın yavaş yavaş oturacağı vurgusu yaptı.

AMRABAT GÖZ DOLDURDU

Union SG maçında on birde başlayan Sofyan Amrabat, başarılı performansıyla teknik heyet ve yönetimden tam not aldı. İsmail Yüksek’in kulübeye çekilmesi bekleniyor.

LIVAKOVIC GÜVENİ

Sadece kurtardığı penaltı değil kritik pozisyonlardaki soğukkanlılığı da Livakovic’e olan güveni artırdı. Hırvat eldiven, İngilizcesini de ilerletip takımla iletişimini de artırdı.

BECAO’YA TAM NOT

Stoper tandemindeki ilk yedek Becao, Union SG maçında 15 ikili mücadele ve 6 hava topu kazandı, 3 de top kaptı. Her an oynamaya hazır olduğunu gösterip memnun etti.

Mourinho güvence verdi: ‘Gelişeceğiz kazanacağız’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin