Her şey saniyeler içinde olmuş! İşte Serhat Akın’ın vurulma anı

her-sey-saniyeler-icinde-olmus!-iste-serhat-akin’in-vurulma-ani
Her şey saniyeler içinde olmuş! İşte Serhat Akın’ın vurulma anı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Serhat Akın, dün gece silahlı saldırıya uğradı ve ayağından yaralandı. Serhat Akın’a yapılan saldırıya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ateş eden kişinin saniyeler içerisinde motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Fenerbahçe‘nin eski futbolcularından Serhat Akın, dün gece bir program çıkışı silahlı saldırıya uğradı ve ayağından yaralandı. Olayın güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Saldırı anı, kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Motosiklete binmiş yüzü maskeli iki saldırganın 3 el ateş ettiği Serhat Akın’ın ayağından vurulduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

SANİYELER İÇERİSİNDE OLAY YERİNDEN KAÇIYOR

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Serhat Akın’ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görüldü.

Her şey saniyeler içinde olmuş! İşte Serhat Akın'ın vurulma anı

Güvenlik Kamerası Serhat Akın Serhat Akın Fenerbahçe

Her şey saniyeler içinde olmuş! İşte Serhat Akın’ın vurulma anı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin