spor Francesco Farioli: Bugün en mutlu günüm

spor-francesco-farioli:-bugun-en-mutlu-gunum
spor Francesco Farioli: Bugün en mutlu günüm
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  • Haberler
  • Avrupa Ligi
  • Francesco Farioli: Bugün en mutlu günüm

Ajax teknik direktör Francesco Farioli, Beşiktaş karşısında aldıkları 4-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Francesco Farioli: Bugün en mutlu günüm

Haber Merkezi

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında ağırladığı Beşiktaş’ı 4-0 mağlup eden Hollanda ekibi Ajax’ta teknik direktör Francesco Farioli, farklı kazanmalarına şaşırdığını söyledi.

İtalyan teknik adam, Johan Cruijff Arena’da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“FARKLI GALİP GELMEMİZE ŞAŞIRDIM”

Karşılaşmaya çok istekli başladıklarını belirten Farioli, “İyi bir sonuç aldık. Maçta çok enteresan şeyler oldu. İlk 25 dakika, muhteşem bir maçtı. Çok saldırgan oynadık. Pozisyonlarımız çok iyiydi. Tüm oyuncularımız hep beraber oynadı. Bu maçta gol yemememiz de çok önemliydi. Farklı galip gelmemize şaşırdım.” diye konuştu.

“KALBİMİN BİR PARÇASI TÜRKİYE’DE KALDI”

Beşiktaş’ın maça başladığı ilk 11’le ilgili de görüşlerini paylaşan Francesco Farioli şunları söyledi:

“Benim için sürpriz değildi. Bazen hoca olarak bazı kararlar almak zorundayız. Kaybeden takım her zaman suçlanır. Tabii ki sonuç eleştirilecektir. Bu, oyunun bir parçası. Beşiktaş’a büyük bir saygım var. Türk futbolunu hala çok izliyorum. Büyük bir saygım var. Taktiksel olarak Türkiye’de göze batan şeyler var. Kalbimin bir parçası Türkiye’de kaldı.”

“BUGÜN EN MUTLU GÜNÜM”

İtalyan çalıştırıcı, “Bu, Amsterdam’daki en mutlu günün mü?” şeklindeki soruyu, “Evet. En mutlu günüm.” şeklinde yanıtladı.

ensonhaber icon

Fatih Yıldırım
Editör

spor Francesco Farioli: Bugün en mutlu günüm

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin