Taksim’de Faslı Gelin ve Damat Yoğun İlgiyle Karşılandı

taksim’de-fasli-gelin-ve-damat-yogun-ilgiyle-karsilandi
Taksim’de Faslı Gelin ve Damat Yoğun İlgiyle Karşılandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taksim, Faslı bir çiftin düğün fotoğraf çekimi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Çift, tarihi Taksim Meydanı’nda poz verirken, çevredekiler mutlu anlarına ortak oldu.

Taksim‘de Faslı gelin ve damat fotoğraf çekilirken büyük ilgi gördü

İSTANBUL – Taksim, Faslı bir çiftin düğün fotoğraf çekimi ile hareketli anlara sahne olurken, yerli ve yabancı turistler gelin ve damada yoğun ilgi gösterdi.

Taksim geçtiğimiz hafta sonu Faslı bir çiftin düğün fotoğraf çekimi ile hareketli anlara sahne oldu. Göz alıcı gelinlik ile damatlık giyen çiftin mutluluklarını ölümsüzleştirdiği anlar çevredeki pek çok kişi tarafından ilgiyle izlendi. Çift, özellikle Taksim Meydanı’nın simgeleri ve tarihi dokusu önünde pozlar verirken, yerli ve yabancı turistler fotoğraflarına ortak oldu. Turistler çiftle fotoğraf çekinmek ve onlara mutluluk dilemek için sıraya girdi. Faslı çiftin neşeli anları, Taksim’de farklı bir atmosfer yaratarak hem turistlerin hem de İstanbulluların hafızasında yer etti.

“Çok gurur verici bir şey”

Faslı çiftin fotoğraf çekimi hakkında konuşan vatandaş, “Taksim İstanbul için çok güzel bir kültürel birleşim yeri ve hani böyle turistlerin buraya önemseyip gelmesi fotoğraf çekilmek için tabii ki de çok gurur verici bir şey” dedi.

“Dünyanın bildiği bir yer, Türkiye’nin kalbi”

Mehmet Deniz ise, “İstanbul 2010’da Avrupa Kültür başkenti seçildi yani boşuna seçilmedi. Dünyanın bildiği bir yer, Türkiye’nin kalbi. Turistler de işte gelip burada fotoğraf çekiyorlar, ölümsüzleştiriyorlar. Türkiye açısından da güzel bir yer Türkiye’nin tanıtımı yapılıyor bir yandan biz de seviniyoruz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Taksim

Taksim’de Faslı Gelin ve Damat Yoğun İlgiyle Karşılandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin