Beylikdüzü’nde Kimya Fabrikasında Yangın

beylikduzu’nde-kimya-fabrikasinda-yangin
Beylikdüzü’nde Kimya Fabrikasında Yangın
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü’nde sabah saatlerinde bir kimya fabrikasının deposunda çıkan yangın çevrede paniğe yol açtı. Yangın, tüm depoyu sardı ancak ölü veya yaralı olmadığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte.

Beylikdüzü‘nde kimya fabrikasında korkutan yangın

İSTANBUL – Beylikdüzü‘nde sabun ve deterjan üretimi yapılan kimya fabrikasının deposunda yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın çevrede paniğe neden olurken ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Yangın, sabah 7.30’da Beylikdüzü Haramidere Beysan Sanayi Sitesi’nde bir kimya fabrikasının deposunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, depoda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm depoyu sardı. Fabrikada çalışan tüm işçiler tahliye edilirken bir çok ilçeden gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Beylikdüzü Güvenlik İstanbul Olaylar İtfaiye 3-sayfa Yaşam

Koruma altındaki 45 arı kuşunu tüfekle avladılar

Koruma altındaydılar, hepsini katlettiler

Cübbeli Ahmet Hoca, 6 yaşındaki kızını evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel'e sahip çıktı

Cübbeli verilen cezaya tepkili! “Başımıza bir musibet gelecek” diyor

Konserde tepki çeken görüntü! Sütyenini çıkarıp sahnedeki sanatçıya fırlattı

Konserde sütyenini çıkarıp sahnedeki sanatçıya fırlattı

Zinedine Zidane'ın oğlu Enzo Zidane, 29 yaşında futbolu bıraktı

Futbol hayatını bitirdi

iPhone 16 için geceyarısı kuyruğa girenlerin kim oldukları ortaya çıktı

IPhone 16 için geceden kuyruğa girenler bakın kim çıktı

Yorumculuk hayatı kısa sürdü! Volkan Demirel Süper Lig'e geri dönüyor

Volkan Demirel geri dönüyor

ASKİ Ankara su kesintisi! 24-25 Eylül Altındağ, Beypazarı, Sincan su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? KOSKİ Konya su kesintisi! 24-25 Eylül Karatay, Meram, Ilgın su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? Adana ASKİ su kesintisi! 24-25 Eylül Kozan, Seyhan, Sarıçam su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? Kubeysi kimdir? Kubeysi öldü mü? BUSKİ Bursa su kesintisi! 24-25 Eylül Osmangazi, Nilüfer, İnegöl su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? Gaziantep GASKİ su kesintisi! Nurdağı, Oğuzeli, Nizip 24-25 Eylül Ağustos GASKİ su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? İZSU İzmir su kesintisi! 24-25 Eylül Karabağlar, Seferihisar, Konak su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? ASAT Antalya su kesintisi! Alanya, Konyaaltı, Kumluca 24-25 Eylül 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? İstanbul İSKİ su kesintisi! 24-25 Eylül Ataşehir, Kağıthane, Esenyurt su kesintisi listesi! Sular kesintisi ne zaman bitecek? Okan Buruk PAOK basın toplantısı izle! Okan Buruk basın toplantısı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda 24 Eylül? CANLI maç izle! (REAL MADRİD ALAVES) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! Real Madrid Alaves maçı nereden izlenir?

Beylikdüzü’nde Kimya Fabrikasında Yangın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin