Sapık rapçi P. Diddy ile fotoğrafları ortaya çıktı, Leonardo DiCaprio sessizliğini bozdu

sapik-rapci-p.-diddy-ile-fotograflari-ortaya-cikti,-leonardo-dicaprio-sessizligini-bozdu
Sapık rapçi P. Diddy ile fotoğrafları ortaya çıktı, Leonardo DiCaprio sessizliğini bozdu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

49 yaşındaki aktörün, gerçek adı Sean Combs olan rapçinin meşhur partilerinden birinde çekilmiş bir fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından ondan uzak durduğu açıklandı. 

Ünlü isme yakın bir kaynak, oyuncunun Diddy ile yıllardır hiçbir bağının olmadığını söyledi. 

54 yaşındaki Combs, geçen hafta tutuklandı ve New York’ta gasp, seks ticareti ve fuhuş amaçlı insan ticareti iddialarıyla suçlandı. Rapçinin kefalet talebi de reddedildi.

Dailymail.com, DiCaprio’nun 1998 yılında Combs’un East Hampton’daki evinde verdiği meşhur “Beyaz Partiler”den birinde gülüp sigara içtiğini gösteren fotoğrafları yeniden yayınladı.

2019’DA DOĞUMGÜNÜNDE DANS ETTİ

Combs, “Titanic” yıldızını bir zamanlar Beyaz Parti davet listesindeki “bir numaralı kişi” olarak ilan etmişti.

Ancak ünlü isme yakın bir kaynak, Oscar ödüllü aktörün Combs ile yıllardır temas halinde olmadığını, “çılgın” partilerine katılmadığını ve davayla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. 

Diddy’nin partilerine Jennifer Lopez, Kardashian’lar ve Justin Bieber gibi birçok ünlü isim katılıyordu.

İkili, 29 Temmuz 2004’te Demokrat Parti Ulusal Kongresi’nde birlikte görüntülendi. DiCaprio, ayrıca 2019’da Combs’un 50. doğum gününde dans ederken görüldü. 

Kaynak, “Leonardo DiCaprio’nun bunların hiçbiriyle alakası yok. 2000’li yılların başında birkaç partisine katıldı o zaman herkes katıldı. Onlar ucube değildi. Büyük ev partileriydi. Leo o zamanlar kariyerinin başındaydı ve partilemeyi çoktan geride bıraktı.”

“Onun bu dünyayla hiçbir alakası yok, dolayısıyla herhangi birinin 20 yıldan daha eski birkaç grenli fotoğrafa dayanarak onun bu işe bulaşacağını varsayması saçma.” diye ekledi.

P. Diddy’nin verdiği partilerde kadınları cinsel istismara maruz bırakıp “seks kölesi” olarak kullandığı ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyordu.

Sapık rapçi P. Diddy ile fotoğrafları ortaya çıktı, Leonardo DiCaprio sessizliğini bozdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!