Aydın’da kadın cinayeti: Bıçaklanarak öldürüldü

aydin’da-kadin-cinayeti:-bicaklanarak-olduruldu
Aydın’da kadın cinayeti: Bıçaklanarak öldürüldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Efeler ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi Ebru Öcal (33) evinde Cihan K. (40) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Öcal’ın daha önce Cihan K. ile kaçıp bir süre birlikte yaşadığı, şiddet görünce de tekrar eve dönüp, eşiyle barıştığı belirtildi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Efeler ilçesi Güzelhisar Mahallesi 54 Sokak’ta meydana geldi. Evli ve 2 çocuk annesi Ebru Öcal, iddiaya göre bir süre önce Cihan K. ile kaçtı. Cihan K. ile birlikte yaşayan Öcal, şiddet görünce tekrar eve dönüp eşi Serkan Ö. ile barıştı. Aile, ardından başka bir eve taşındı. Ancak Cihan K., Ebru Öcal’ın yeni adresini öğrenip, eşi evde yokken yanına gitti.

KOMŞULARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Burada Cihan K. ile arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Cihan K., Ebru Öcal’ı 3 bıçak darbesiyle yaralayıp, kaçtı. Gürültüyü duyup gelen komşuları genç kadını kanlar içinde yerde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yardım istedi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Ebru Öcal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Ebru Öcal’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. 

Polis, Cihan K.nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Aydın’da kadın cinayeti: Bıçaklanarak öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin