İnanılmaz olay: Hayatı boyunca nefes almakta zorlandı… Gerçek 26 yıl sonra ortaya çıktı

inanilmaz-olay:-hayati-boyunca-nefes-almakta-zorlandi…-gercek-26-yil-sonra-ortaya-cikti
İnanılmaz olay: Hayatı boyunca nefes almakta zorlandı… Gerçek 26 yıl sonra ortaya çıktı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram hesabından yaşadıklarını paylaşan Norton, yıllarca nefes almakta zorlanırken sorunun aslında burnunda çok uzun zamandır sıkışıp kalan bir oyuncak olduğunu öğrendi.

32 yaşındayken şiddetli bir hapşırık sonucunda sorun ortaya çıktı. Oyuncağı görünce şok geçiren adam, bir anda geçmişte yaşadığı bir olayı anımsadı.

1998’de, 26 yıl kadar önce, o zamanlar altı yaşında olan Norton, oyuncaklarıyla oynarken burnuna mısır tanesinden daha küçük, dairesel, sarı bir nokta olan oyuncağını soktu.

Sonra küçük plastik oyuncağın parmaklarıyla uzanıp alamayacağı kadar küçük olduğunu fark ettiğinde paniğe kapıldı.

ALERJİSİ OLAN ŞEYİ BULMAK İÇİN YILLARINI HARCAMIŞ

Aklına gelen “parlak fikir”le, burnundaki oyuncağı, başka bir oyuncakla birleştirip çıkarmak istedi. Ancak bu da mümkün olmadı.

Sonra annesi, içerde küçük bir parça daha kaldığını bilmeden ikinci parçayı cımbızla çıkardı ancak ilk parça yirmi altı yıl boyunca orada kalmış ve unutulmuş oldu.

Newsweek’e konuşan Norton, “Hayatım boyunca sinüs hassasiyeti, alerjiler ve tıkanıklık sorunları yaşadım.”

“Kedilere, köpeklere, çimenlere, yerel ağaçların çoğuna ve toza alerjim olduğu ve bunlardan bir veya daha fazlasına her zaman maruz kaldığım için, hayatımı bu tıkanıklık sorununun alerjilerden kaynaklandığını varsayarak geçirdim.” dedi.

Doktorunun önerisi üzerine altı aydır düzenli olarak sümküren adam, nihayetinde hapşırarak söz konusu oyuncaktan kurtuldu. 

Norton şimdi bu parçayı “aptalca bir hatıra” olarak saklamayı planlıyor.

İnanılmaz olay: Hayatı boyunca nefes almakta zorlandı… Gerçek 26 yıl sonra ortaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!