Yollar köstebek yuvasına döndü, AKP’li başkan sorunu gidermek yerine helallik istedi

yollar-kostebek-yuvasina-dondu,-akp’li-baskan-sorunu-gidermek-yerine-helallik-istedi
Yollar köstebek yuvasına döndü, AKP’li başkan sorunu gidermek yerine helallik istedi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Elazığ Belediyesinin 2022 yılında başlayan altyapı çalışmaları nedeniyle birçok yolun bozuk olması ve araçların yaşadığı ulaşım sorunundan dolayı birçok vatandaş mağdur oluyor.

Uzun süredir devam eden yol sorunun çözülememesine vatandaşların tepki göstermesi sonrasında belediye başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya aracılığıyla açıklama yaptı.

“HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUM”

Altyapı çalışmaları kapsamında yollarımızın bozulduğunu, ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığınızı sahada bizzat gördüğünü belirten AKP’li Başkan Şahin Şerifoğulları X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kıllandı;

*Çalışmalar henüz başlamadan, “Siyasi ikbalimizi göz ardı edeceğiz ve altyapı sorununu çözeceğiz.” diyerek altyapıya yapılan yatırımların ne kadar riskli olduğu bilinci ile yola çıktık.

*Altyapı çalışmaları kapsamında bugüne kadar yaklaşık 475 km içme suyu hattı ve bugüne kadar 60 km yapılmış olan yağmurlama hattına 2 yılda 25 km daha yağmurlama hattı yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeter mi? Elbette yetmez.

*Şehrimizin en az 30 km daha yağmurlama hattına ihtiyaç var. Çalışmalarımızdan dolayı birtakım sıkıntıya maruz kalan hemşehrilerimiz ise haklı olarak serzenişlerini bizlere iletiyor, kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum.  

*Kendi geleceğimizi düşündüğümüzde işi durdurmamız gerekirken, şehrimizin geleceğini düşünerek çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğimizi, sizlerden biraz daha sabır göstermenizi bekliyor, hepinize teşekkür ediyorum.

Yollar köstebek yuvasına döndü, AKP’li başkan sorunu gidermek yerine helallik istedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin