TBMM’de ”Vatanseverlik” tartışması: CHP ve DEM Parti arasında gerilim

tbmm’de-”vatanseverlik”-tartismasi:-chp-ve-dem-parti-arasinda-gerilim
TBMM’de ”Vatanseverlik” tartışması: CHP ve DEM Parti arasında gerilim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCNN TÜRK

TBMM’DE “VATANSEVERLİK” TARTIŞMASI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda CHP ve DEM Parti arasında vatanseverlik tartışması yaşandı. Tartışmanın fitili CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un kürsü konuşmasında Genel Kurul’da o an bulunan Meclis Millî Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar’a atıfta bulunması ile başladı.

CHP VE DEM PARTİ ARASINDA GERİLİM YAŞANDI

Gürsel Erol Kürsüde, ”İşte Hulusi Akar paşam burada. Benim devlete olan sadakatımı da bağlılığımı da, teröre karşı meydan okumamı da en iyi bilen birisidir. Kendisi ile tanışıklığımız da ta komutanlığından gelir. Ama mesele o değil.” ifadelerini kullandı.

Gülistan Kılıç Koçyiğit, ”Hulusi paşam da burada diye örnekler veriyor. Böyle bir üslup olabilir mi? Kimin vatansever olup olmadığına Gürsel Erol mu karar verecek. Böyle bir vatansever tartısı mı var? Bizim örneklerimiz üzerinden kimse kendini vatansever ilan edemez. Kimin vatansever olup olmadığını da burada hiç kimse belirleyemez.” şeklinde karşılık verdi.

Gülistan Kılıç Koçyiğit’in o sözlerinin ardından CHP’den başka yanıt gelmeyince tartışma sonlandı.

TBMM’de ”Vatanseverlik” tartışması: CHP ve DEM Parti arasında gerilim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!