gündem Jahrein tahliye edildi!

gundem-jahrein-tahliye-edildi!
gündem Jahrein tahliye edildi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç tahliye edildi! Jahrein neden tutuklanmıştı, neden cezavine yollandı, suçu neydi?

Twitch platformunda Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç, ‘müstehcenlik’ nedeniyle gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sonuç, dün tahliye edildi ve kararı sosyal medya hesabından oğluyla beraber yer aldığı fotoğrafı paylaşarak takipçilerine duyurdu. Peki, neler olmuştu? İşte, detaylar…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 15.10.2024 – 08:40 Güncelleme: 15.10.2024 – 08:40

ABONE OL

ABONE OL

1

Sosyal medyada ‘Jahrein’ olarak bilinen Ahmet Sonuç, müstehcenlik suçundan dolayı gözaltına alınmış, 13 Eylül günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sonuç, 14 Ekim dün tahliye edildi. Sosyal medya hesabından oğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak tahliye kararını duyuran Sonuç, takipçilerinden dinlenmek için zaman istedi. Peki, Jahrein neden gözaltına alınmıştı? İşte, detaylar…

2

JAHREIN NEDEN GÖZALTINA ALINMIŞTI, NE OLMUŞTU?

Jahrein’in Twitch isimli sosyal medyada toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

3

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Konu hakkında X hesabından açıklama yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yapmıştı;

“X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden “Rockerpuck_Evil” kullanıcı adı ve “Pungent 666” rumuzu ile “İncel sohbet odası” başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığının görüldü ifade edildi. Bahse konu konuşmalar incelendiğinde, “Rockerpuck_Evil” kullanıcı isimli “Pungent 666” rumuzlu X hesabı kullanıcısının E.K. olduğunun tespit edildiği belirtilen açıklamada, “Ayrıca ‘Jahrein’ isimli/rumuzlu kullanıcının, Twitch isimli sosyal medya platformundaki canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde ‘Jahrein’ isimli/rumuzlu kullanıcının A.S. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. E.K. ve A.S. isimli şahıslar 12 Eylül günü Emniyet Müdürlüğü’müz Siber Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerimiz tarafından gözaltına alınarak haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 226. maddesine göre ‘müstehcenlik’ suçundan işlem başlatılmıştır.”

gündem Jahrein tahliye edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!