gündem Semih Çelik ve cinayetini övdü, tutuklandı!

gundem-semih-celik-ve-cinayetini-ovdu,-tutuklandi!
gündem Semih Çelik ve cinayetini övdü, tutuklandı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GİDECEĞİMİZ YERDE MUTLU OLUR MUSUN”

Bu yaz ayında ikametimizde Semih ile baş başa olduğumda ise bana, ‘Baba, gideceğimiz yerde mutlu olacağımı bilsen üzülür müsün’ dedi. Ben de kendisine, intiharı Rabbimiz ‘canı ben verdim ben alırım, günahtır diyor’ dedim. Kendisi de bana, ‘hayır öyle bir şey yok. Saçma sapan onlar, sen beni, anlayamazsın’ dedi. Ben kendisine, oğlum önünde bir hayat var dedim. Kendisi de bana, ‘ben o kadar uzun yaşamayacağım, ben o günleri görmem’ dedi.

“ET KESMEDE KULLANDIĞI ALETLER ODASINDAYDI”

Devamlı bize ‘bu hayat boş’ diyordu. Semih sadece Ayşenur ile görüşüyordu. Görüştüğü başka bir arkadaşı olup olmadığını bilmiyorum. Semih’in et kesmede kullandığı aletleri odasındaydı. Ben bu aletleri almak istediğimde, kendisi aşırı sinirlenerek ‘sakın dokunma, onlar benim’ dedi. Ben de üzerine gidersem kendisine bir zarar veririm diye korktuğumdan kendisine tamam dedim.”

“NORMAL GÖRÜNMÜŞLERDİ”

Baba Çelik, olay günü eşi ile oğlu Semih arasında yaşananları şöyle anlattı: “Eşimden öğrendiğim kadarıyla Eşim, 4 Ekim günü saat 11.00 sıralarında telefon üzerinden görüntülü Semih’i aramış, Semih ve evde yanında bulunan kız arkadaşı Ayşenur ile görüşmüş. Herhangi bir sorun yokmuş. Hatta eşim Hafize, bana Semih’in, 16 yaşından itibaren pandemi dönemiyle birlikte eve kapanması ile ‘Tanrı bizi niye yarattı, madem öleceğimizi biliyordu niye yarattı’ gibi varoluşa dair sorular sorduğunu söylemişti.”

gündem Semih Çelik ve cinayetini övdü, tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!