gündem MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı

gundem-masterchef’te-dokunulmazlik-oyunu-heyecani
gündem MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Magazin MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı? 8 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef’te haftanın ilk takım oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Kaptanlık oyunu gecesinde, mavi takım kaptanı Nevzat olurken, kırmızı takım kaptanı Kerem olmuştu. MasterChef yeni bölümünde ise mavi ve kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlığını kazanmak için tezgah başına geçti. Dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan, ‘7 bölge, 7 ürünle, 7 yemek’ yapmalarını istedi. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 8 Ekim 2024 Salı dokunulmazlık oyununu kazanan takım…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 08.10.2024 – 20:01 Güncelleme: 08.10.2024 – 23:06

ABONE OL

ABONE OL

1

MasterChef Türkiye’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmak için karşı karşıya geliyor. Takım oyununu kaybeden ekip, bireysel dokunulmazlık oyununu ardından, eleme potasına gidecek yarışmacıları belirleyecek. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 8 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte MasterChef son bölümde yaşanan gelişmeler…

2

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan ‘7 bölge 7 ürünle 7 yemek’ yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı bireysel dokunulmazlığın sahibi olacak.

gündem MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin