gündem Emekli maaş zammı netleşiyor

gundem-emekli-maas-zammi-netlesiyor
gündem Emekli maaş zammı netleşiyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Ekonomi EMEKLİ ZAMMI HESAPLAMA TABLOSU 2025 OCAK | En düşük emekli maaşı ne kadar, kaç lira olacak, emekliye yüzde kaç zam gelecek?

Emekli maaş zammında 3 aylık enflasyon farkı belli oldu! 2025 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli ve memurun gözü TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranlarına çevrildi. Emekli zammının belirlenmesinde kritik rol oynayan enflasyon rakamlarında 3 aylık enflasyon farkı belli oldu. SSK ve Bağ-Kurlular enflasyon farkı ile emekli maaş zammı hesaplamaları yapmaya başladı. Hatırlanacağı gibi Temmuz ayında 6 aylık enflasyon farkı ile yüzde 25 zamla en düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL’ye yükseltilmişti. Peki, “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” İşte 2025 Ocak emekli maaşı zammı hesaplama tablosu…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 08.10.2024 – 18:37 Güncelleme: 08.10.2024 – 23:08

ABONE OL

ABONE OL

1

Emekli maaş zammında yaşanan son dakika gelişmeleri kamuoyunun gündemini meşgul etmeye başladı. Ekim, kasım ve aralık ayı enflasyon rakamlarının TÜİK tarafından açıklanmasının ardından 6 aylık enflasyon farkı ile emekli maaş zammı netlik kazanacak. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, emekliye yüzde kaç zam gelecek? İşte Ocak 2025 emekli zammına ilişkin tüm detaylar…

2

TÜİK 3 AYLIK ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU!

Eylül ayında enflasyon aylık yüzde 2,97 olarak gerçekleşti. Buna göre SGK ve Bağ-Kur emeklileri Temmuz ayı için yüzde 3.23, Ağustos ayı için de yüzde 2,47, Eylül ayı için de yüzde 2,97 zammı hak etti ve kümülatif fark yüzde 8,90 oldu.

3

Ekim, Kasım ve Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 6 aylık enflasyon farkı netlik kazanmış olacak. 6 aylık enflasyon farkının açıklık kazanmasının, ardından en düşük emekli maaşına gelecek zam oranı belli olmuş olacak.

gündem Emekli maaş zammı netleşiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin