gündem Okan Buruk’tan Osimhen açıklaması!

gundem-okan-buruk’tan-osimhen-aciklamasi!
gündem Okan Buruk’tan Osimhen açıklaması!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek Galatasaray’da, teknik direktör Okan Buruk mücadele öncesi konuştu.

İşte deneyimli çalıştırıcının o sözleri:

22. gün 7. maçımıza çıkıyoruz. Kazanarak devam ediyorduk ama son 2 maçta berabere kaldık. Kalite ve gol sayısı olarak şu ana kadar iyi işler yaptık.

“OSIMHEN’İ RİSKE ETMEK İSTEMEDİK”

Sakatlıklarımız var, iyileşenler var. Sallai dün antrenmana çıktı. 11’e başlayacak durumda değildi ama kadroya aldık en azından. Osimhen’i yetiştiremedik, riske etmek istemedik. Bir sonraki maça bizimle başlayacak. Milli takım arasına kazanarak girersek iyi olacak.

“İSTEKLİ VE KONSANTREYİZ”

Bugün istekliyiz, konsantreyiz. İstediklerimizi sahada yapıp kazanmak istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz. Maçın başı, devamı ve sonunu iyi oynamalıyız. Son iki maçtaki hatalarımızı yapmayarak kazanmak istiyoruz.

gündem Okan Buruk’tan Osimhen açıklaması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!