Jose Mourinho: Bu turnuva için adım adım düşünüyorum

jose-mourinho:-bu-turnuva-icin-adim-adim-dusunuyorum
Jose Mourinho: Bu turnuva için adım adım düşünüyorum
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCnnturk.com

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, ikinci hafta maçında deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrası ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın mensuplarına konuştu.

Mourinho, “Bazen Türkiye’ye işimi öğrenmeye gelmişim gibi düşünüyorum. Sorulan sorulara bakınca, işimi öğrenmek için iyi bir fırsat” ifadelerini kullandı.

“ADIM ADIM DÜŞÜNÜYORUM”

Moruinho, “Bir üst tura çıkmak için kaç puan gerekir bilmiyorum. Bir hesaba göre 11 puan yeterliymiş. Play-off oynamadan üst tur için bu puandan daha fazlası gerekir. Bu turnuva için adım adım düşünüyorum. Bir üst tura çıkalım, sonrasına bakarız” diyerek ise UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerine değindi.

Avrupa Ligi’ndeki kuralarının da zor olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, “Normalde evinizde daha fazla puan toplamayı beklersiniz ama biz evimizde Manchester United, Athletic Bilbao ve Lyon ile oynayacağız. Bu rakiplerin zorluğuna bakınca da bu durumu telafi edebilmek için deplasmanda oynayacağımız maçlardan puan almamız gerekiyor” sözlerini dile getirdi.

Jose Mourinho: Bu turnuva için adım adım düşünüyorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!