gündem TOKİ arsa satışında son gün!

gundem-toki-arsa-satisinda-son-gun!
gündem TOKİ arsa satışında son gün!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Gündem TOKİ arsa satışında son gün! TOKİ 3 Ekim 2024 günü hangi illerdeki arsaları satacak? TOKİ arsa satışı ödeme planı

TOKİ, iki gün sürecek açık artırma ile 25 ilde 377 arsayı satıyor. 2 Ekim günü satışın ilk kısmı tamamlandı ve sıra bugün yapılacak arsa satışına geldi. Bugün aralarında Eskişehir ve Ankara’nın da olduğu 15 ildeki arsalar satılacak. İşte, TOKİ 3 Ekim 2024 arsa satışı…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 03.10.2024 – 07:57 Güncelleme: 03.10.2024 – 07:57

ABONE OL

ABONE OL

1

TOKİ’nin 25 ilde 377 arsa satışı bugün tamamlanıyor. 2 Ekim günü 10 ildeki arsayı açık artırma ile satan TOKİ, bugün kalan arsaları da satışa çıkaracak. Alıcılar, istedikleri arsaya yüzde 25 peşin ve 48 ay vade ile sahip olabilecek. İşte, TOKİ 3 Ekim 2024 arsa satışı…

2

TOKİ 3 EKİM 2024 BUGÜN HANGİ İLLERDEKİ ARSALAR SATIŞA ÇIKIYOR?

TOKİ, 3 Ekim günü Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Van’da bulunan arsaları satıyor.

Saat 10.30’da başlayan açık artırma hem İstanbul’da hem de Ankara’da gerçekleştirilecek ancak isteyenler çevrim içi şekilde de katılabilecek.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “www.emlakmuzayede.com.tr” sitesinden teklif verilebilecek.

3

TOKİ 2 EKİM’DE HANGİ İLLERDEKİ ARSALARI SATTI?

2 Ekim Çarşamba günü Adana, Antalya, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla ve Tekirdağ’daki arsalar satıldı.

gündem TOKİ arsa satışında son gün!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!