gündem TIR önüne kattığı otomobili oyuncak gibi sürükledi

gundem-tir-onune-kattigi-otomobili-oyuncak-gibi-surukledi
gündem TIR önüne kattığı otomobili oyuncak gibi sürükledi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da seyir halindeki bir TIR, aynı istikamette ilerleyen otomobile çarpıp önüne alarak metrelerce sürükledi. Şans eseri yaralananın olmadığı kaza anı güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

 Kaynak

İhlas Haber Ajansı

Giriş: 02.10.2024 – 09:45 Güncelleme: 02.10.2024 – 09:45

ABONE OL

ABONE OL

İskenderun-Antakya yolunun Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde ilerleyen TIR, aynı istikamette seyir halinde olan otomobili sağ şeritten önüne alarak sol şeride sürüklemeye başladı.

2

TIR’ın, otomobili metrelerce sürüklediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar oluştu.

3

Kazayı gören Kemal Güler, “TIR sağ şeritte ilerliyordu. Kör noktasına denk geldiği için arabayı görmedi ve altına aldı. Bayağı bir sürükledi, sağ şeritten sol şeride attı. Biz de koştuk yardım etmek için trafik akışını falan durdurduk, yardımda bulunduk. Çok şükür ölümlü bir kaza olmadı maddi hasarlı olarak atlattılar kazayı” şeklinde konuştu.

REKLAM advertisement3ndparty

gündem TIR önüne kattığı otomobili oyuncak gibi sürükledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!