DİSK bugün, Türk-İş 20 Ekim’de miting yapacak

disk-bugun,-turk-is-20-ekim’de-miting-yapacak
DİSK bugün, Türk-İş 20 Ekim’de miting yapacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DİSK, bugün Ankara’da, saat 15.00’te yapacağı “Büyük işçi buluşması”nı için çalışmalarını sürdürürken Türk-İş Başkanlar Kurulu da son toplantısında bir süredir devam eden “geçinemiyoruz” eylemleri değerlendirildi ve 20 Ekim’de Ankara’da miting yapma kararı aldı.

DİSK bugün, Türk-İş 20 Ekim’de miting yapacak

Abone Ol google-news

Yayınlanma: 03.10.2024 – 04:00

Emekçilerin hem ekonomideki krizi protesto etmek hem hükümet tarafından kabul edilmeyen taleplerini daha yüksek sesle söylemek için başlattıkları eylem süreci genişleyerek devam ediyor. Bu kapsamda DİSK, bugün Ankara’da, saat 15.00’te yapacağı “Büyük işçi buluşması”nı için çalışmalarını sürdürürken Türk-İş Başkanlar Kurulu da son toplantısında bir süredir devam eden “geçinemiyoruz” eylemleri değerlendirildi ve 20 Ekim’de Ankara’da miting yapma kararı aldı. Çünkü işçi konfederasyonlarının temmuzdan bu yana eylemlerle dile getirdiği taleplerin karşılanması konusunda hükümetten bir adım gelmedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler

Cumhuriyet Gazetesi Logosu

DİSK bugün, Türk-İş 20 Ekim’de miting yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!