gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

gundem-masterchef-dokunulmazlik-oyununu-kim-kazandi?
gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Magazin MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef’te düello heyecanı! MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef’te haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Düello şeklinde oynanacak dokunulmazlık oyununda konsept, ‘Ali Nazik’ oldu. Yarışmacılar dört ayrı teknikte yapılacak olan yemekte; mangalda satır kıyması kebabı, mangalda kuzu şiş, saç kavurma, kıymalı kavurmadan birini seçerek yemeklerini yapacak. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı, takım oyununu kim aldı? İşte 2 Ekim MasterChef Türkiye haftanın eleme adayları…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 02.10.2024 – 19:18 Güncelleme: 02.10.2024 – 19:18

ABONE OL

ABONE OL

1

MasterChef Türkiye’de heyecan haftanın ikinci takım oyunuyla devam ediyor. Hatırlanacağı gibi haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımdan Muratcan ve Nevzat eleme potasına giden yarışmacılar olmuştu. MasterChef yeni bölümünde ise mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir rekabetin içine girecek. Dokunulmazlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme potasına gidecek üçüncü ve dördüncü yarışmacıyı belirleyecek. Peki, MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? İşte detaylar…

2

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan, ‘Ali Nazik’ yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda dokunulmazlık oyununun galibi bu akşamın sonunda belli olacak.

3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden ekip kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı bireysel dokunulmazlığın sahibi olacak.

gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!