Bahçeli: Başka Türkiye yok, milletimiz güçlü bir ailedir SONDAKİKA

bahceli:-baska-turkiye-yok,-milletimiz-guclu-bir-ailedir-sondakika
Bahçeli: Başka Türkiye yok, milletimiz güçlü bir ailedir SONDAKİKA
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sondakika-habeleri

Son dakika haberi! Bugün, Meclis’in 28. Dönem 3. Yasama Yılı başladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

TBMM’nin 28. dönem 3. yasama yılını hem ilk grup toplantısını yapacağız hem de 15 itibarıyla Genel Kurul’un gerçekleşmesi ile yasama çalışmalarına başlayacağız. 3 yasama yılının siyasi partilere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vekillerimize başarılar diliyorum.

Başa gelen çekilir anlayışını reddeden Türk milleti varlık ve onur mücadelesinin delinmez çatısını şaşmaz iradesiyle övmüş ve adına TBMM demiştir.

“SİYASET MİLLETE HİZMET İÇİNDİR”

Siyasette kaçınılmaz yenilgi ve zaferler yoktur. Siyaset, bugünü es geçmeyen, geçmişe yüz çevirmeyen sorumluluk kültürü, mutabakat kümesidir. 28. dönem TBMM’de görev alan her vekilin bu tarihe bağlı olması, vatan ve var oluş borcudur. Bu borç istiklal ve istikbal ödevidir. Geleceğin koordinatlarını dosdoğru çizmek ancak ileri görüşlü, irade ve sezgi gücü yüksek toplum ve milletlerin harcıdır. Siyaset millete hizmet içindir.

Kardeşçe yaşamak, erdemli bir hayatın izinden yürümek milli ve manevi hükümler kapsamında yol haritamızı belirlemek varken birbimizi hırpalayıp şeytanlaştırmak şerden çöpten meseleler etrafında savaş boyaları süremenin bedeli ve vebali gaflet ve delalettir. Başka Türkiye yoktur. Türk milleti büyük ve güçlü bir ailedir. Birbirimize sarılmak zorundayız. En emin, en merhametli sığınağımızdır. Değişim kisvesi altında, kaynak ve kök değerlerinden kopmak bize göre değildir. Ateşin ortasından kıvılcım saymak hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Artık bir kader ve karar anında bulunuyoruz. 

  • Etiketler :
  • Haberler –
  • Son Dakika
  • Haberler
  • Gündem
  • Haber
  • Son Dakika Haberleri
Bahçeli: Başka Türkiye yok, milletimiz güçlü bir ailedir SONDAKİKA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!