gündem Üniversiteli Rojin’den 3 gündür haber yok: Genç kızın babasından ihmal iddiası

gundem-universiteli-rojin’den-3-gundur-haber-yok:-genc-kizin-babasindan-ihmal-iddiasi
gündem Üniversiteli Rojin’den 3 gündür haber yok: Genç kızın babasından ihmal iddiası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Gündem Güncel Üniversiteli Rojin’den 3 gündür haber yok: Genç kızın babasından ihmal iddiası | Son dakika haberleri

Van’da, kaldığı yurttan 27 Eylül akşamı ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ediyor. Kaybolmadan 3 gün önce kızını kendisinin üniversiteye getirdiğini ve 2 gündür de okula gittiğini söyleyen baba Nizamettin Kabaiş, “Yurt yetkilileri polis karakoluna da geç haber vermişler. Dün 11.00 sıralarında onlara vermişler, bana da 11.45’te haber verdiler. Kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu. Bizimle hiçbir sorunu yoktu. Buraya da yeni geldiği için yakın bir arkadaşı da yoktu.” dedi.

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 30.09.2024 – 12:33 Güncelleme: 30.09.2024 – 13:22

ABONE OL

ABONE OL

1

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra dışarı çıktı.

Yolda annesiyle cep telefonuyla görüntülü görüşen ve bir büfeye de uğrayan Kabaiş, geldiği sahilde bir süre bankta oturarak Van Gölü’nü seyrediyor.

Daha sonra kamera açısından çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı.

28 Eylül günü sahilde dolaşan öğrencilerin cep telefonu, su şişesi ve kekin bulunması üzerine Rojin Kabaiş için eşyalarının bulunduğu Van Gölü’nde sahil güvenlik ve polis ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

3 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş’in babası Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş de Diyarbakır’dan Van’a gelerek yürütülen çalışmaları takip ediyor.

2

Polisin araştırmasında, Rojin Kabaiş’in 27 Eylül günü saat 18.30’da Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının ise olumsuz yanıt verdiği tespit edildi.

CEP TELEFONU VE KULAKLIĞI BULUNDU

2 gün önce Kabaiş’in arkadaşları, Van Gölü sahilinde arama yaptı. Aramalarda kayıp Rojin’e ait olduğu belirtilen cep telefonu ve kulaklık bulundu.

gündem Üniversiteli Rojin’den 3 gündür haber yok: Genç kızın babasından ihmal iddiası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!