gündem Rüyada Bezelye Görmek Ne Anlama Gelir?

gundem-ruyada-bezelye-gormek-ne-anlama-gelir?
gündem Rüyada Bezelye Görmek Ne Anlama Gelir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüya esnasında bezelye görmek, kişinin iş yerinde elde edeceği büyük başarıların yansımasını içerir. Kişi, çalıştığı alanda herhangi bir sıkıntı çekmez ve helal lokmalar sayesinde kendisine ve ailesine faydalı biri olur. Ayrıca bazı tabirciler, bu düşün kişinin özgüvenini tazelediğini ve farklı alanlarda kendisine kapı açacağını düşünür. Ancak rüyanın içeriği, anlamını doğrudan etkiler. Örneğin kişi rüyasında bezelye alıyor ve bunu buzdolabına koyuyorsa gerçek hayatta da bir bankada para biriktireceğinin haberini almış olabilir.

RÜYADA BEZELYE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? Rüyasında bezelye gören bir kişi, bolluk ve bereket içinde yaşayacağı yeni bir döneme geçiş yapar. Gece düşünde bezelye gören bir kişinin bir hastalığı varsa bundan kurtulmak için çaba göstereceği de düşünülebilir. Kişi rüyasında gördüğü bezelyeleri yediyse bu onun için helal ve hayırlı bir kazanç kapısından gelen rızkı anlatır. Rüyada bezelyeleri tarlada biçtiğini görmek ise çok sayıda para anlamlarına gelir. Bu rüyayı gören kişi, birçok miktarda parayı aynı anda elde edebilir.

RÜYADA BEZELYE TOPLAMAK

Rüyada bezelye toplamak düş sahibi için rızk ve hayrı anlatır. Engelsiz bir yaşamdan fırsatlarla dolu yeni bir hayata geçişi anlatan bezelye, aynı zamanda helal geçim kaynağı olarak da ifade edilir. Bu rüyayı gören kişi, yakın zamanda büyük başarılara imza atabilir. Kişinin medeni durumunun evli olduğu durumlarda ise hayatının istikrarlı bir döneme gireceği aktarılır.

Rüyada toplanan bezelyenin çürük olduğu bir rüya ise düş sahibinin çeşitli sorun ve krizler ile karşı karşıya kalacağını anlatır. Bunların üstesinden gelmek için gereken motivasyonu bulursa kısa süre içinde bu başarının meyvelerini alabilir. Kişinin meslek hayatında iyi yerlere gelmesi söz konusu olabilir. Bezelye toplayan kişinin medeni durumu bekâr ise bu durumda çok sayıda mal ve hayırlı kazanç söz konusudur. Evli bir kişinin rüyasında bezelye toplaması ise hane içinde yüksek bolluk ve berekete işaret eder.

RÜYADA BEZELYE AYIKLAMAK

Rüyada bezelye ayıklamak sağlıklı bir hayata geçişi anlatır. Kişi, rüyasında bezelye ayıkladığını gördüğünde bu, hastalıklarla dolu bir süreçten çıkacağını ve nihayet feraha ereceğini anlatır. Ayrıca hastalıklardan yavaş yavaş kurtulabilir ve durumlarda farklı açılardan bakmayı öğrenebilir. Bazı alimler, mevsiminde bezelye ayıkladığını gören kişinin bunu zenginlik ve bereket sembolü olarak alabileceğini aktarmıştır.

RÜYADA BEZELYE YEMEĞİ YAPMAK

Rüyada bezelye yemeği yapmak düş sahibinin hasta birine yardım edeceğini anlatır. Çevrenizde o dönem hasta olan biri varsa size ihtiyaç duyuyor olabilir. Bu durumda hasta olan kişi ile mümkün olduğunca ilgilenmeli ve ona destek vererek iyileşmesine katkıda bulunabilirsiniz. Mevsim dışı görülen bezelyenin yemek yapılması ise zaman zaman hane içinde bereketsizlik gibi anlamlara gelebilir.

RÜYADA BEZELYE YEMEK

Rüyasında bezelye yediğini gören bir kişi, düş sahibinin çevresinde hasta olan biri varsa bunun yakın zamanda şifa bulacağının müjdecisi olabilir. Bilhassa bu düş, iyileşme sürecinin bir habercisi olarak kabul edilir. Kısa süre içinde kişi ya da yakınları sağlığına kavuşarak yeni bir hayata adım atabilir.

RÜYADA BEZELYE ile OYUN OYNADIĞINI GÖRMEK

Rüyasında bezelye ile oyun oynadığını gören bir kişi, bunu ilginç bulabilir ve hızlıca anlamını araştırabilir. Söz konusu rüya, bilhassa sağlık alanında kişiye bazı uyarılar yapar. Sağlığı konusunda dikkatli olmalı ve bazı durumlar için tedbir almalıdır. Bir kişinin rüyasında bezelye ile oyunlar oynadığını görmesi, bazı tedbirsizlik durumlarında hastalıkların ilerlemesinde haberci olabilir.

RÜYADA BEZELYE SAKLAMAK

İlginç rüyalardan biri olan bezelye saklama rüyası, gelecek dönemlere yatırım yapmak gibi anlamlar içerir. Bu kişi, sağlığına düşkün olabilir ya da geleceğini garanti altına almak için yoğun bir çalışma rutinine girmiş olabilir. Böylesi bir rüya gördüyseniz içinde bulunduğunuz dönemin en sonunda hayırlı kapılara çıkacağını ve çabalarınızın sonuç vereceğini anlayabilirsiniz.

gündem Rüyada Bezelye Görmek Ne Anlama Gelir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!