Kasımpaşa sürprizi

kasimpasa-surprizi
Kasımpaşa sürprizi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osimhen ve Icardi oyuna beraber başlarsa ne olur? Bu soruyu soran ve bu konuda yorum yapanlar cevabı dün akşam sahada gördüler. Bu iki oyuncu forvet bölgesinde ligimizde çoğu stopere kabus yaşatırlar. Özellikle iç saha maçları çok zor geçer rakip takımlar için.

Elinde böylesine etkili iki santrafor varken Okan Buruk mutlaka onları birlikte oynatacaktı. Bu sistemde santraforlardan birinin orta sahaya zaman zaman gelip pas istasyonlarında katkı sunması gerekiyordu. Icardi bunu yaptı.

Jakobs takıma gittikçe adapte oluyor. Köhn ile arasında dağlar kadar fark var. Abdülkerim ilk yarıda sahanın en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çekti. Savunmada ve rakip alanda kusursuza yakın oynamıştı. Nelsson fazla riske girmeden oynayınca olumlu gözüküyor. Yunus yine çok çalıştı. Tek hedefi var, formayı kaptırmamak için sonuna kadar mücadele etmek.

Osimhen dün gece yine sahnedeydi. 2 gol attı. İkinci golü “büyük santrafor” vuruşundan mükemmel bir örnekti. Icardi yine klasını konuşturdu attığı golde. Kasımpaşa Fall ile golü bulunca umutlandı. Osimhen arka adale problemi yaşamasa maç bence çoktan kopardı. Mertens ile Barış’ın oyuna girmesine rağmen arka arkaya maç oynama dezavantajı sanki ortaya çıkmıştı. Tempo fazla yükselemiyordu.

Sallai maça iyi başladı sonra biraz kayboldu. Ligde 2 gol ve 2 asistle dikkat çeken Sara dün akşam da yorulana kadar yine ince işler yaptı. Jelert’i hâlâ anlayamadım. Oyunun hücum bölümüne katkısı dün akşam yine olumsuzdu. Kasımpaşa 2 penaltı kazanabilirdi. VAR ile hakem incelemeleri süre olarak inanılmaz uzun sürüdü. Penaltı pozisyonlarında hakem gördüğü an düdüğünü çalmalı. VAR sistemi de penaltı anlarını çok çabuk yorumlamalı.

3-2’yi korumak bazen zordur. Da Costa attığı golle seriyi bitirdi.

Kasımpaşa sürprizi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!