gündem İstanbul su kesintisi sorgula!

gundem-istanbul-su-kesintisi-sorgula!
gündem İstanbul su kesintisi sorgula!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Gündem İSKİ İstanbul su kesintileri: 30 Eylül 2024 Pazartesi İstanbul’da sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

İSKİ İstanbul’da su kesintisi olan ilçeler ve mahallelere ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul’da su tedarik hizmeti veren İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) 30 Eylül 2024 Pazartesi günü İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında su kesintisi meydana gelecek ilçeler ve mahalleleri sorgulama ekranı sunuyor. İşte İSKİ tarafından yayınlanan güncel duyurular ile sorgulama sayfası…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 29.09.2024 – 23:29 Güncelleme: 29.09.2024 – 23:29

ABONE OL

ABONE OL

1

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından güncel olarak açıklanan güncel su kesintisi duyuruları ile planlı kesinti sorgulama ekranı gündeme geldi. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında birkaç ilçede su kesintisi yaşanacak. Peki, İstanbul’da su kesintisi olan ilçeler hangileri? İşte 30 Eylül 2024 Pazartesi İSKİ planlı su kesintileri…

2

İSTANBUL SU KESİNTİSİ SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Suların ne zaman kesileceği, hangi ilçelerde kesileceği ve bu kesintilerin ne kadar süreceğini aşağıda yer alan linke tıklayarak kolayca öğrenebilirsiniz.

3

REKLAM advertisement3ndparty

gündem İstanbul su kesintisi sorgula!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!