gündem İran’da binlerce kişi İsrail’i protesto etti

gundem-iran’da-binlerce-kisi-israil’i-protesto-etti
gündem İran’da binlerce kişi İsrail’i protesto etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Dünya İran’da binlerce kişi İsrail’i protesto etti! Hamaney’e “İsrail’e saldırı emri verin” çağrısı | Dış Haberler

Hizbullah lideri Nasrallah’ın İsrail’in hava saldırılarında öldürülmesinin ardından İran’da binlerce kişi İsrail’i protesto etmek için sokaklara çıktı. 5 günlük yas ilan edilen İran’da, İran dini lideri Hamaney’e “İsrail’e saldırı emri” vermesi çağrısında bulundu. Hamaney, “Nasrallah’ın kanının yerde kalmayacağını” vurguladı

 Kaynak

Ajanslar

Giriş: 29.09.2024 – 09:23 Güncelleme: 29.09.2024 – 09:23

ABONE OL

ABONE OL

1

İran’ın başkenti Tahran’da İsrail’in Lübnan’daki saldırılarını protesto etmek ve Hizbullah’a destek için toplanan binlerce kişi İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’e “İsrail’e saldırı emri” vermesi çağrısında bulundu.

2

Tahran’daki Filistin Meydanı’nda yoğun yağmur altında toplanan binlerce kişi, İsrail’in Lübnan’da Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve İranlı general Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan’ın da hayatını kaybettiği saldırılarını protesto etti.

3

Gösterilerde Lübnan ve Filistin bayrakları, Hizbullah flamaları ile Nasrallah’ın posterlerini taşıyan göstericiler, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attı.

gündem İran’da binlerce kişi İsrail’i protesto etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!