gündem MSB Muvazzaf Subay adayı alıyor!

gundem-msb-muvazzaf-subay-adayi-aliyor!
gündem MSB Muvazzaf Subay adayı alıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Gündem Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay adayı alıyor! Muvazzaf Subay adayı alımı başvuru tarihleri

Türk Silahlı Kuvvetlerine en az dört yıl süreli fakülte veya yüksekokul mezunlarından 2024 yılı Muvazzaf Subay adayı alınacak. Başvurular 26 Eylül’de başladı ve 13 Ekim’e kadar sürecek. Adaylar ilk başvurularını tamamladıktan sonra bir de sınava tabi tutulacak. İşte, MSB Muvazzaf Subay adayı alımı detayları…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 27.09.2024 – 14:34 Güncelleme: 27.09.2024 – 14:34

ABONE OL

ABONE OL

1

Milli Savunma Bakanlığı Muvazzaf Subay adayı alımı yapıyor. 26 Eylül ile 13 Ekim arasında alınacak başvurularda, alınmayı başaran adaylar Subay Temel Askerlik ve Subaylık Anlayışı Kazandırma (SUTASAK) Eğitimi’ne tabi tutulacak. İşte, MSB Muvazzaf Subay adayı alımı detayları…

2

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NA MUVAZZAF SUBAY ADAYI ALINACAK

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına muvazzaf subay adayı olarak istihdam edilmek üzere en az dört yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren adaylar alınacak.

Muvazzaf subay aday adaylarından, MSB Personel ve Askeri Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliğinde belirtilen tüm seçim aşamalarını geçmelerini müteakip, başarı sıralaması ve yapılacak tercihler esasına göre kontenjana girenler ‘Subay Temel Askerlik ve Subaylık Anlayışı Kazandırma (SUTASAK) Eğitimi’ne tabi tutulacak.

Eğitimi başarıyla tamamlayanlar, “Teğmen” rütbesiyle istihdam edildikleri sınıfıyla ilgili kursa gönderilecek, SUTASAK eğitiminin herhangi bir aşamasında başarısız olan adayların adaylıkları sonlandırılacak ve ilişikleri kesilecek.

3

MSB MUVAZZAF SUBAY ADAYI ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar ön başvurularını 26 Eylül ile 13 Ekim 2024 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar, ‘https://personeltemin.msb.gov.tr’ internet adresinden, e-devlet şifresi ile giriş yaparak, çevrim içi yapabilir. Şahsen, posta kanalıyla, dilekçeyle veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

gündem MSB Muvazzaf Subay adayı alıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!