Giovanni van Bronckhorst: Sadece iki farklı oyuncuyla başladık

giovanni-van-bronckhorst:-sadece-iki-farkli-oyuncuyla-basladik
Giovanni van Bronckhorst: Sadece iki farklı oyuncuyla başladık
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Ajax’a deplasmanda 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Jean Onana’yı ilk 11’de başlatması ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt veren Hollandalı çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Maçlarda tercihler yaparsınız. Sadece iki farklı oyuncuyla başladık. Ciro’yu her maç 90 dakika oynatamayız. Bugün Mustafa’yı tercih ettik. İki 6 oynatma ihtiyacımız olduğu için Onana’ya şans verdik. Tabi ki yenilgilerden sonra ilk 11 tercihleri tartışılır. Benim görevim gerekli analizleri yapıp, alınan mağlubiyetten ders çıkarmak.”

Beklenen futbolun uzak kaldıklarını belirten Giovanni van Bronckhorst “İstediğimiz skor değil ama benim beklediğim bir maç oldu. Buldukları her fırsatı değerlendirebilecek bir takıma karşı oynadık. Golleri savunma hatalarımız nedeniyle yedik. Sezonun ilk mağlubiyetini aldık. Her zaman oynadığımız seviyede değildik. Avrupa’da oyunumuzun en iyi şekilde olması lazım. Bugün en iyi oyunumuzu oynayamadık. Taktiksel planlarımız da tutmadı. Rakibin gollerinde fırsatları biz verdik. Mustafa için de bugün kolay bir maç olmadı. Bu maçta öğreneceği şeyler olacak” dedi. 

Giovanni van Bronckhorst: Sadece iki farklı oyuncuyla başladık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin