gündem Firari PKK’lıdan boşanma aşamasında eşine bombalı gözdağı

gundem-firari-pkk’lidan-bosanma-asamasinda-esine-bombali-gozdagi
gündem Firari PKK’lıdan boşanma aşamasında eşine bombalı gözdağı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Gündem Güncel Firari PKK’lıdan boşanma aşamasında eşine bombalı gözdağı | Son dakika haberleri

İstanbul Sultangazi’de sokakta bulunan el yapımı patlayıcının, terör örgütü PKK/KCK’ya üye olma suçundan aranan ve yurt dışında olan Bilal İmar’ın talimatıyla boşanma aşamasındaki eşine gözdağı vermek için bırakıldığı ortaya çıktı. Firari zanlının talimatıyla Arnavutköy’de de eşine ait bir adrese silahlı saldırı düzenleyen 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

 Kaynak

Demirören Haber Ajansı

Giriş: 26.09.2024 – 11:54 Güncelleme: 26.09.2024 – 12:07

ABONE OL

ABONE OL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 Eylül Pazartesi günü Arnavutköy’de bir eve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve 16 Eylül Pazartesi günü Sultangazi’de bulunan el yapımı patlayıcıyla ilgili çalışma başlattı.

2

Yapılan çalışmalarda PKK/KCK terör örgütüne üye olma suçundan aranan ve yurt dışında bulunan Bilal İmar’ın eşiyle boşanma aşamasında olduğu, sözkonusu eylemleri de eşine gözdağı vermek için yaptırdığı belirlendi.

3

İmar’ın talimatıyla eylemleri gerçekleştiren S.K., A.O., Y.I., E.B. isimli 4 şüpheli tespit edildi.

gündem Firari PKK’lıdan boşanma aşamasında eşine bombalı gözdağı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!