Cengiz Ünder ve Sofyan Amrabat ilk kez

cengiz-under-ve-sofyan-amrabat-ilk-kez
Cengiz Ünder ve Sofyan Amrabat ilk kez
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise’ı konuk eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, Cengiz Ünder ve Sofyan Amrabat’a bu sezon ilk kez 11’de şans verdi. 

Sezon başında transfer döneminde gönderilmesi gündeme gelen ancak Mourinho’nun takımda tuttuğu Cengiz, ligde 2 maçta sonradan oyuna dahil olmuştu. Cengiz Ünder, bu sezon ilk kez Union Saint-Gilloise karşısında ilk 11’de oynatıldı. 

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sofyan Amrabat da, bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı buldu. Transfer döneminin son bölümünde kadroya katılan tecrübeli orta saha oyuncusu, Kasımpaşa ve Galatasaray müsabakalarında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Osayi-Samuel 4 maç sonra

Fenerbahçe’nin deneyimli savunmacısı Bright Osayi-Samuel, 4 maç sonra kadroda yer aldı.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle takımından ayrı kalan ve sırasıyla Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Kasımpaşa ve Galatasaray müsabakalarında forma giyemeyen Osayi-Samuel, Union Saint-Gilloise maçıyla kadroya döndü.

Union Saint-Gilloise maçıyla 41 gün sonra yeniden kadroya dahil edilen Bright Osayi-Samuel, müsabakaya yedek kulübesinde başladı.

Cengiz Ünder ve Sofyan Amrabat ilk kez

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin