Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! Jose Mourinho’yu bırakıp gitti

fenerbahce’de-beklenmedik-ayrilik!-jose-mourinho’yu-birakip-gitti
Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! Jose Mourinho’yu bırakıp gitti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncelleme:

Fenerbahçe’de Teknik direktör Jose Mourinho’nun ekibinde analiz sorumlusu olarak görev yapan Michele Salzarulo ile yollar ayrıldı. Ailevi sebepler nedeniyle ülkesi İtalya’ya geri dönmek isteyen Salzarulo’nun sözleşmesi feshedildi.

Yarın UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçına Union Saint-Gilloise karşısında çıkacak Fenerbahçe’de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Teknik direktör Jose Mourinho‘nun ekibinde analiz sorumlusu olarak görev yapan Michele Salzarulo ile yollar ayrıldı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho‘nun ekibinde yer alan analiz sorumlusu Michele Salzarulo, ailevi sebepler nedeniyle ülkesi İtalya’ya geri dönmek istedi. Mourinho’nun da ayrılığa onay vermesinin ardından karşılıklı anlaşmayla sözleşmesi feshedildi.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Jose Mourinho'yu bırakıp gittiMichele Salzarulo

FENERBAHÇE SERÜVENİ 3 AY SÜRDÜ

41 yaşındaki İtalyan antrenör, Temmuz 2021’de Roma Kulübü’nde Jose Mourinho ile birlikte çalışmaya başladı ve Fenerbahçe’ye de Portekizli teknik adam ile birlikte geldi. Salzaruolo, yaklaşık 3 aylık görev süresinin ardından Fenerbahçe’den ayrıldı.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Jose Mourinho'yu bırakıp gitti

Jose Mourinho Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe İtalya Futbol Spor

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrılık! Jose Mourinho’yu bırakıp gitti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!