TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı

toki’nin-yuzde-25-indirim-kampanyasi-resmen-basladi
TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, yüzde 25 indirim fırsatından faydalanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek.

Kısmi Ödeme İmkanı: Yüzde 25 indirim kampanyasından, tüm borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayanlar, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak kaydıyla yapacakları peşin ödemelerde, yüzde 25’lik indirimden kısmen faydalanabilecek.

Son Başvuru Tarihi: 18 Ekim 2024 Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankalara başvurabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında indirimden yararlanılamayacak.

Kampanyadan Yararlanma Şartları: Kampanya kapsamındaki projelerde yer alan konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla, borç kapatma işleminin yapıldığı aya ait taksit ödemesini yapmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit veya emlak vergisi borcu bulunmamalı.

Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları ise kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanabilecekler.

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası resmen başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin