Mauro Icardi’den Ali Koç’a derbi sonrası gönderme

mauro-icardi’den-ali-koc’a-derbi-sonrasi-gonderme
Mauro Icardi’den Ali Koç’a derbi sonrası gönderme
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinden sonraki sevinciyle gündem oldu. Sarı kırmızılı kulübün YouTube hesabından paylaşılan görüntülerde, Icardi’nin soyunma odasında Ali Koç yazılı formayla kutlamalara katıldığı görüldü.

Süper Lig’in 6. haftasında Kadıköy’de oynanan derbi, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 mağlup etmesiyle sonuçlandı. Bu galibiyetle sarı-kırmızılı ekip, ligde kayıpsız ilerleyişini sürdürürken, puanını 18’e yükselterek liderliğini korudu.

Derbi zaferinin ardından Galatasaray soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı. Takımın yıldız oyuncuları şarkılar eşliğinde galibiyeti kutlarken, kutlamalara damga vuran isim yine Mauro Icardi oldu. Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen Arjantinli golcü, soyunma odasında ise adeta başroldeydi.

GEÇEN SEZON DA ALİ KOÇ FORMASI GİYDİ

Icardi, geçen sezon şampiyonluk kutlamalarında giydiği ve arkasında “Ali Koç” yazan Galatasaray formasını bu kez de derbi sonrası yeniden sırtına geçirdi.

Galatasaray’ın YouTube kanalında paylaşılan görüntülerde, tecrübeli futbolcunun bu hamlesiyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a bir gönderme yaptığı açıkça görüldü.

Geçtiğimiz sezon kazandıkları şampiyonluk kutlamalarında da aynı formayla gündem olan Icardi, bu hareketiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Mauro Icardi’den Ali Koç’a derbi sonrası gönderme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin