Güzel Aşklar Diyarı Arhan kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında?

guzel-asklar-diyari-arhan-kimdir?-burak-berkay-akgul-kac-yasinda?
Güzel Aşklar Diyarı Arhan kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCnnturk.com

Burak Berkay Akgül, Kanal D’de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Arhan karakterini canlandırıyor. Sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon oyuncuları büyük ilgi gördü. Peki ama Arhan kimdir? 

Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Arhan Alaca kimdir? 

Arhan karizmatik, zeki, kararlı ve sözüne güvenilir biridir. Alaca ailesinin en küçük oğlu olmasına rağmen dedesi ona çok güvenir. Yurtdışında işletme bölümünde okumuş ve aile işlerinde yer almak için ülkeye geri dönmüştür. Kapadokyalı ailesinin İzmir’de açacağı otelle ilgilenirken hayatının aşkı Deniz’le tanışmıştır. Arhan Deniz’le ciddi bir adım atmak için onu ailesiyle tanıştırmak istediğinde ailesinin tepkisi ile karşılaşır. Tıpkı babası ve dedesi gibi inatçı, doğru bildiği yoldan şaşmayan Arhan, ailesini karşısına almak pahasına sevdiğinden vazgeçmez. Deniz’le aileden uzakta bir hayat kurmayı planlarken hayat onları Kapadokya’da aile konağında yaşamaya mecbur eder. Arhan’ın asıl sınavı o zaman başlar. Deniz’in tanıdığı modern görüşlü, neşeli, ele avuca sığmaz Arhan’ın bir de geleneklerine bağlı, ailesini her şeyin önüne koyan, intikam istediğinde öfkesine hakim olamayan yanı vardır. Arhan bu ikilemlerin arasında zaman zaman bocalasa da kalbinin sesini dinleyerek dengeyi bulmaya çalışır.

Burak Berkay Akgül kimdir?

Reklam ve dizi film oyuncusu. 1997, İstanbul doğumlu. 1.80 cm boyunda ve 78 kg. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunu. Ayrıca Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Burak Berkay, önce Aytaç Sucuk ve Casper Bilgisayar reklamlarında yer almıştı. 2020 yılından itibaren ekranlara gelen Maria Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırdı. Daha sonra Kahraman Babam, Destan, Safir gibi başka dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Güzel Aşklar Diyarı Arhan kimdir? Burak Berkay Akgül kaç yaşında?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin