gündem Üniversiteler personel alımı yapıyor!

gundem-universiteler-personel-alimi-yapiyor!
gündem Üniversiteler personel alımı yapıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim görevlisi ve öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyenler şartları merak ediyor. İşte ayrıntılı bilgi

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 23.09.2024 – 11:07 Güncelleme: 23.09.2024 – 11:07

ABONE OL

ABONE OL

1

Kamu İlan sayfasında pek çok üniversitede öğretim üyesi ve elemanı alınacağı duyuruldu. Peki hangi üniversite ne kadar alım yapıyor, şartları neler?

2

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünden:

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle ünvanı belirtilen Üniversitemiz akademik birimlerinde açık bulunan kadrolara 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Profesör ve doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacaktır.

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Elemanı alınacaktır.

3

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemiz Akademik Birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır

gündem Üniversiteler personel alımı yapıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin