gündem Son depremler listesi

gundem-son-depremler-listesi
gündem Son depremler listesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Gündem Son depremler listesi 23 Eylül 2024 Pazartesi: AFAD ve Kandilli verileri ile az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, yurt genelinde meydana gelen tüm depremleri saniye saniye kayıt altına almaya devam ediyor. Yaşadıkları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar ”Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde?” sorularına yanıt arıyor. Bugün yaşanan depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi detaylara 23 Eylül 2024 AFAD ve Kandilli verileri ile son depremler listesi üzerinden ulaşılabiliyor.

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 23.09.2024 – 07:14 Güncelleme: 23.09.2024 – 07:14

ABONE OL

ABONE OL

1

Türkiye bir deprem ülkesi olması nedeniyle gün içerisinde küçük büyük birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan tüm sarsıntılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından raporlanıp resmi siteleri üzerinden paylaşılıyor. Peki bugün en son deprem nerede oldu, kaç büyüklüğünde? İşte, 23 Eylül 2024 son depremler listesi görüntüleme ekranı…

2

20 DEPREM KAYITLARA GEÇTİ!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) resmi sitesi üzerinden paylaşılan verilere göre, 23 Eylül Pazartesi saat 07.15 itibarıyla 20 deprem kayıtlara geçti.

Sarsıntıların büyüklüğü 0.9 ile 2.3 arasında değişti.

3

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE VE KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından son depremler anlık olarak paylaşılıyor. Son depremler listesi küçük ve büyük ölçüde gerçekleşen tüm depremleri barındırıyor ve bu liste aracılığıyla depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgiler öğrenilebiliyor.

gündem Son depremler listesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!