gündem “32. Ayvalık Engelliler Şenliği” başladı

gundem-“32.-ayvalik-engelliler-senligi”-basladi
gündem “32. Ayvalık Engelliler Şenliği” başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de “32. Ayvalık Engelliler Şenliği” başladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel engelliler şenliği, 400 engelli ve ailelerinin katılımıyla başladı

 Kaynak

Anadolu Ajansı

Giriş: 23.09.2024 – 16:14 Güncelleme: 23.09.2024 – 16:14

ABONE OL

ABONE OL

1

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel engelliler şenliği, 400 engelli ve ailelerinin katılımıyla başladı.

2

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Türkiye Zihinsel Engelliler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Aynur Dankaz, şenliğin 32’ncisini düzenlemekten duydukları gururu dile getirdi.

3

Şenliğin başlaması nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten Dankaz, “Bu etkinlik bir şenlik değil. Burası hayata karıştığımız önemli bir fırsat. Çünkü bizim ailelerimizin en önemli sorunlarından biri, sosyal yaşama dahil olabilmek. Çocuklarımız sosyal yaşama; ailede ve okulda dahil oluyorlar. Biz hep tekrar ediyoruz. Eşit, erişilebilir ve kapsayıcı bir eğitim modeli istiyoruz.” dedi.

gündem “32. Ayvalık Engelliler Şenliği” başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!