Galatasaray-PAOK maçının hakemi belli oldu: Tanıdık bir isim…

galatasaray-paok-macinin-hakemi-belli-oldu:-tanidik-bir-isim…
Galatasaray-PAOK maçının hakemi belli oldu: Tanıdık bir isim…
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Yunanistan temsilcisi PAOK’u ağırlayacak. 25 Eylül Çarşamba günü RAMS Park’ta oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

UEFA’nın resmi açıklamasına göre, saat 22.00’de başlayacak mücadelede Hernandez’in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Jose Luis Munuera görev alacak. 

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) ekibinde ise Carlos del Cerro Grande ve yardımcısı Guillermo Cuadra yer alacak. 

Galatasaray-PAOK maçının hakemi Alejandro Hernandez, sarı kırmızılı ekibin geçen sezon Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile oynadığı ilk maçı da yönetmişti. Galatasaray, ilk maçı 3-2 kazanmış ancak, deplasmanda 4-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatmıştı.

İspanyol hakem, RAMS Park’taki maçta Galatasaray’dan Victor Nelsson’a, Sparta Prag’dan Matej Rynes’e kırmızı kart göstermişti.

Hakem Hernandez, daha önce Fenerbahçe-Olympiakos ve Beşikaş-Braga maçlarında da düdük çalmıştı.

Galatasaray-PAOK maçının hakemi belli oldu: Tanıdık bir isim…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!