Aktivist oyuncu Jane Fonda yaklaşan ABD seçimleri için seçmenlere çağrı yaptı

aktivist-oyuncu-jane-fonda-yaklasan-abd-secimleri-icin-secmenlere-cagri-yapti
Aktivist oyuncu Jane Fonda yaklaşan ABD seçimleri için seçmenlere çağrı yaptı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

86 yaşındaki Jane Fonda, cumhuriyetçilerin adayı eski başkan Trump’ın tekrar seçilmesinin engellemesi gerektiğini düşünüyor.

Ünlü aktris, “Gençlerin neden gerçekten öfkeli ve incinmiş olduklarını anlıyorum. Onlara söylemek istediğim şey şu: ‘Ne kadar öfkeli olursanız olun, bu seçimi boş geçmeyin. Ne kadar öfkeli olursanız olun, üçüncü bir adaya oy vermeyin. Çünkü bu, Amerika Birleşik Devletleri’nin geleceğinde size herhangi bir söz hakkı vermeyecek birini getirecektir…”

“Gazze’yi gerçekten önemsiyorsanız, bir söz hakkınız olsun diye oy verin, böylece bu konuda bir şeyler yapabilirsiniz. Ve sonra, milyonlarca kişi olarak sokaklara çıkmaya ve bunun için savaşmaya hazır olun.’” dedi.

Covering Climate Now tarafından organize edilen ve Guardian, CBS News ve Rolling Stone dergisi tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir röportajda konuşan Fonda, sözlerine şöyle devam etti…

Büyük bir toplumsal değişim yaratmanın kitlesel, şiddet içermeyen sokak protestoları ve akıllıca seçim örgütlenmesi gerektirdiğini savunan aktris, 50 yılı aşkın aktivizm geçmişine dayanarak, “Tarih bize gösteriyor ki… sokaklarda milyonlarca insana ihtiyacınız var, ancak ayrıca protestoları ve talepleri duyacak kulakları ve yüreği olan iktidardaki insanlara da ihtiyacınız var.”

“Eğer Kamala Harris ve Tim Walz Beyaz Saray’da ise, bizim bunu yapmalarını sağlama şansımız var. Trump ve Vance bu seçimi kazanırsa, hiçbir şans yok.” diye ekledi.

Aktivist oyuncu Jane Fonda yaklaşan ABD seçimleri için seçmenlere çağrı yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!