Acun Ilıcalı: Gelecekle ilgili de ben gayet iyimserim

acun-ilicali:-gelecekle-ilgili-de-ben-gayet-iyimserim
Acun Ilıcalı: Gelecekle ilgili de ben gayet iyimserim
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCnnturk.com

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında oynanan derbi maçta konuk ettiği Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli kulübün Asbaşkanı Acun Ilıcalı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirten Ilıcalı, “Öncelikle üzgünüz, beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bütün yönetim ve futbolcular olarak hepimiz çok üzgünüz. Şunun da altını çizmek lazım; nasıl bir galibiyetle şampiyon olunmuyorsa, bir mağlubiyetle de şampiyonluk kaybedilmiyor. Yani baktığımız zaman oyun olarak takımımızın oyunuyla ilgili gayet pozitif bir durum var. İstatistiklere baktığımız zaman hepsinde üstünüz. Ama tabii ki futbol sonuç oyunu ve kaybettik. Geçen sene 5 puan öndeydik ve bu şampiyonluğu getirmedi. Nasıl geçen sene getirmediyse bu sene de şampiyonluktan koparmadı” dedi.

Bu sonucun gelecek hedeflerine zarar vermediğini belirten Ilıcalı, “Biz Fenerbahçe’yiz, biz güçlü bir camiayız. Zaten bir mağlubiyetin bir camiayı sarsması diye bir şey olamaz. Kadromuzdan da hocamızdan da çok memnunuz. Hem futbolcularımıza güveniyoruz hem hocamıza güveniyoruz. Hiçbir şekilde bizim açımızdan yarıştan kopma, ümitsizlik ya da gelecekle ilgili karamsarlık yok. Tamamen futbolcularımıza ve hocamıza inancımız tam. Oynanan oyun ortada. Bu durumda da açıkçası gelecekle ilgili iyimseriz ama bugün tabii ki çok üzgünüz” ifadelerini de kullandı.

“GELECEKLE İLGİLİ GAYET İYİMSERİM”

Ilıcalı, Youssef En-Nesyri’nin formsuzluğunu neye bağladığı ile ilgili gelen soruya ise “Bir futbolcu çok iyi oynamayabilir. Osimhen’i neye bağlıyorsun mesela, çok mu iyiydi bugün? Oynayamadı bugün, En-Nesyri de oynayamadı. Forvetler böyle derbilerde çok kolay pozisyon da bulamıyor. Bireysel şeylere girmeye gerek yok. Çok iyi oynadı iddiasında değilim. Oosterwolde için futbolcu değil deniyordu, şu an geldiği yer ortada. İrfan Can Kahveci ıslıklanıyordu, sonra nereye geldiği ortada. Günlük değerlendirirsek hata yaparız. Bizim inancımız hep gelecekle ilgili. Gelecekle ilgili de ben gayet iyimserim” cevabını verdi.

Acun Ilıcalı: Gelecekle ilgili de ben gayet iyimserim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin