Video Haber | Trump: ”Kaybedersem İsrail yok olur!”

video-haber-|-trump:-”kaybedersem-israil-yok-olur!”
Video Haber | Trump: ”Kaybedersem İsrail yok olur!”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCNN TÜRK

“BEYAZ SARAY’DAKİ EN BÜYÜK KORUYUCUNUZ OLACAĞIM”

Donald Trump, ”Yahudi Amerikalılara olan sözüm şudur: Oylarınızla, sizin savunucunuz, koruyucunuz olacağım ve Yahudi Amerikalıların Beyaz Saray’da sahip olduğu en iyi arkadaş olacağım.” dedi.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, İsrail-Lübnan hattındaki çatışmaların ardından yaptığı açıklamada, eğer seçimleri kazanmazsa İsrail’in yok olacağını söyledi ve kendisinin Yahudilerin en iyi dostu olduğunu ekledi;

Video Haber | Trump: Kaybedersem İsrail yok olur

”Bugünkü mesajım çok basit. İsrail’in hayatta kalmasını istiyorsanız, Amerika Birleşik Devletleri’nin 47. Başkanı olarak Donald Trump’a ihtiyacınız var. Çok, çok basit. Değil mi?”

“HARRIS RÖPORTAJ BİLE YAPAMIYOR”

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkentinde, antisemitizm etkinliğinde konuşan Trump, İsrail için kendisinin büyük oranda desteklenmesi gerektiğini söyledi. Kamala Harris’in ise çok zayıf olduğunu belirtti;

”Eğer Kamala Harris tüm zayıflığı ve yetersizliğiyle kazanırsa… O çok yetersiz. O henüz röportaj bile yapamıyor, tamam mı? Ve size söyleyeyim, o münazarayı da ben kazandım.”

Trump’tan net bir uyarı da geldi: “Kazanamazsam, İsrail sadece saldırı ile karşı karşıya kalmaz.”

”İsrail sadece bir saldırıyla değil, aynı zamanda tam bir yok oluş ile karşı karşıya kalacak. Ve bunu söylemekten nefret ediyorum. Tam bir yok oluş.”

Video Haber | Trump: ”Kaybedersem İsrail yok olur!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin