Jose Mourinho: Oyuncular ne yapması gerektiğini biliyor

jose-mourinho:-oyuncular-ne-yapmasi-gerektigini-biliyor
Jose Mourinho: Oyuncular ne yapması gerektiğini biliyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYNAKCnnturk.com

Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasındaki Galatasaray derbisi öncesi konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmaya dair görüşlerini aktardı.

Mourinho, “Bu maça bir hazırlık yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Oyuncuların birçoğu bu derbiyi daha önce de oynadı ve ne anlama geldiğini biliyor. 3 puan için oynayacağız. Diğer maçlardan farklı olacak ama oyuncuları özel hazırlamaya gerek yok. Ne yapmaları gerektiğini biliyorlar” ifadeleriyle takımının hazırlığına değindi.

Mourinho, “Daha çok kendi oyun kimliğimiz üzerine çalıştık. Galatasaray’a karşı değil, hangi takımla oynarsak oynayalım analiz yapıyoruz. İkisinin karışımı bir hazırlık yaptık. Önemli olan şey, kendi kimliğimizi sahaya yansıtmamız” sözlerini de dile getirdi.

Rakipleriyle arasındaki güç dengesine de dikkat çeken Portekizli teknik adam, “Onlar bizden daha iyi diyemem. Biz onlardan daha iyiyiz de diyemem. İki takım da çok güçlü kadrolara sahip. Onlar burada iyi, şurada kötü dersem saygısızlık olur. İki takımın da güçlü oyuncuları var” dedi.

Jose Mourinho: Oyuncular ne yapması gerektiğini biliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin