Adana’yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

adana’yi-karistiran-iddia:-polis-memuru,-12-yasindaki-kiz-cocuguna-cinsel-istismarda-bulundu
Adana’yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Adana'yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Adana’da bir polis memurunun, okula gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğunu araca bindirerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen polis, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, görevinden uzaklaştırıldı.

Adana‘da bir polis memurunun, 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İddianın ardından görevinden uzaklaştırılan polis memuru hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Polis memuru, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR” İDDİASI

Adana’da bir polis memuruyla ilgili iddia şehri karıştırdı. İddiaya göre, bir polis memuru sabah okula gitmek için evinden çıkan 12 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğunu bir süre takip ettikten sonra aracıyla önünü kesti. Üniformalı polis, kimliğini göstererek arabasına bindirdiği kıza cinsel istismarda bulundu. Küçük kız arabadan inince şüpheli polis aracıyla hızla uzaklaştı.

POLİS MEMURU GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Ekol TV’nin haberine göre savcılık polis hakkında “sarkıntılık” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçlarından 8 ila 15 yıl arasında hapis cezası isteyip tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. Görevden uzaklaştırılan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Adana Polis

Adana’yı karıştıran iddia: Polis memuru, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin