gündem Mersin’de aile katliamı: Baba ile oğlu ve gelini öldürüldü

gundem-mersin’de-aile-katliami:-baba-ile-oglu-ve-gelini-olduruldu
gündem Mersin’de aile katliamı: Baba ile oğlu ve gelini öldürüldü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Gündem Güncel Mersin’de aile katliamı: Baba ile oğlu ve gelini öldürüldü | Son dakika haberleri

Mersin’in Mut ilçesinde Tahir Kaya, kaynattıkları pekmeze toz karışacağını söyleyip tarım aracıyla yoldan geçmesine izin vermeyen komşusu ile oğlu ve gelinini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

 Kaynak

Demirören Haber Ajansı

Giriş: 20.09.2024 – 14:53 Güncelleme: 20.09.2024 – 15:01

ABONE OL

ABONE OL

1

Mersin’in Mut ilçesine bağlı Çömelek Mahallesi’nde Tahir Kaya, patpat olarak tabir edilen tarım aracı ile yoldan geçmek isterken iddiaya göre pekmez kaynatan komşuları 65 yaşındaki Kemal Veli Akyaka (fotoğrafta) tarafından engellendi.

2

Akyaka, çıkan tozun pekmeze karışabileceğini belirterek komşusundan başka bir yerden gitmesini istedi. Buna karşı çıkan Kaya ile Akyaka arasında tartışma çıktı.

3

Tartışmanın büyümesi üzerine evden av tüfeğini alan Tahir Kaya, geri dönerek Kemal Veli Akyaka ile oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelin Ruhan Akyaka’ya (35) ateş açtı.

gündem Mersin’de aile katliamı: Baba ile oğlu ve gelini öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!