İsrail’in telefon patlatması 21 yıl önce Kurtlar Vadisi’nde işlenmiş! İşte o sahne

israil’in-telefon-patlatmasi-21-yil-once-kurtlar-vadisi’nde-islenmis!-iste-o-sahne
İsrail’in telefon patlatması 21 yıl önce Kurtlar Vadisi’nde işlenmiş! İşte o sahne
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncelleme:

İsrail’in Lübnan’da önce çağrı cihazlarına sonra da telsizlere düzenlediği siber saldırıların 2003 yılında Kurtlar Vadisi’nde işlendiği ortaya çıktı. Dizinin 85. bölümünde Samuel Vanunu karakterinin telefona gelen mesajdan sonra büyük bir patlama yaşanmıştı.

7 Ekim 2023’ten beri Gazze’ye bomba yağdırıp on binlerce Filistinliyi katleden İsrail, son birkaç gündür Lübnan’daki Hizbullah unsurlarına düzenlediği siber saldırılarda en az 32 kişiyi öldürüp 4000’den fazla kişiyi de yaraladı. Önce çağrı cihazlarını hedef alan İsrail, dün ise telsizlere siber saldırılar düzenleyip her birinin bomba gibi patlamasına neden oldu. Dünya gündeminde birinci sıraya oturan saldırıların 2003 yılında Kurtlar Vadisi‘nin bir sahnesinde işlendiği ortaya çıktı

Yaşanan siber saldırıların ardından akıllara televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin 85. bölümü geldi. Dizide Samuel Vanunu karakteri aracıyla seyir halindeyken telefonuna bir mesaj geliyor. Mesajı alan Vanunu’nun telefonu bir anda patlıyor ve içinde olduğu aracı küle dönüyor. İsrail’in saldırılarından sonra Kurtlar Vadisi’ndeki o sahne yıllar sonra tekrardan paylaşılmaya başlandı.

İsrail'in telefon patlatması 21 yıl önce Kurtlar Vadisi'nde işlenmiş! İşte o sahne

Ecem Altan

Kurtlar Vadisi Televizyon 3-sayfa Magazin Lübnan İsrail Dünya

Selçuk Bayraktar, Lübnan saldırısından 2 gün önce uyarıda bulunmuş: Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar

Selçuk Bayraktar, Lübnan saldırısından 2 gün önce uyarıda bulunmuş

Uçakta olay çıkartan Dilan Çıtak Tatlıses kendisini savurdu: Yaptığımdan asla utanmıyorum

Hostes ve polisle kavga eden Dilan Çıtak geri adım atmadı! Yaptığını böyle savundu

Narin neden katledildi? Köyünde yapılan araştırma acı gerçeği gözler önüne serdi

Narin neden katledildi? Köyünde yapılan araştırma acı gerçeği gözler önüne serdi

Dubai sokaklarında beyaz çorap testi yapıldı

Sonucu görünce çok şaşıracaksınız

Lübnan'daki telsiz patlamaları sonrası ASELSAN'dan dikkat çeken paylaşım

Lübnan’daki patlamaların ardından ASELSAN’dan dikkat çeken mesaj

Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 ilin valisi değişti

16 ilin valisi değişti! İşte isim isim tam liste

Tarihte bugün ne oldu? 19 Eylül tarihinde dünyada neler oldu? Müge Anlı, Aydın Musaoğlu tutuklandı mı, son durum ne? Hatice Musaoğlu’nu oğlu mu öldürüldü? Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor mu? Devrim Özkan hamile mi? ATV CANLI İZLE 19 EYLÜL | Müge Anlı canlı yayın nasıl izlenir, son bölüm ne oldu? ATV frekans bilgileri ve canlı yayın… AKBANK olayı nedir? Masterchef 19 Eylül yeni bölüm fragmanı! Masterchef yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Halil Yiğit kimdir? PKK’lı terörist Halil Yiğit öldürüldü mü? Beşiktaş Eyüpspor maçı ne zaman? Beşiktaş- Eyüpspor maçı nerede oynanacak? 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı! Gaziler Günü ilçe ve illerde kutlamam programı açıklandı mı? GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili uzun, anlamlı, resimli mesajlar… HAVA DURUMU (19 EYLÜL) Bugün hava nasıl olacak? İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kayseri, Diyarbakır hava durumu!

İsrail’in telefon patlatması 21 yıl önce Kurtlar Vadisi’nde işlenmiş! İşte o sahne

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!