gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

gundem-masterchef-dokunulmazlik-oyununu-kim-kazandi?
gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı, kim aldı? 18 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef’te düello heyecanı yaşanıyor. Mavi ve kırmızı takım haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanmak için karşı karşıya geldi. MasterChef yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu düello şeklinde oynandı. Dokunulmazlık oyunu yemeği ‘Makarnalar’ oldu. Takım oyununun galibi şeflerin değerlendirmeleri sonucunda belli oldu. İşte 18 Eylül MasterChef Türkiye’de haftanın eleme adayları ve bireysel dokunulmazlığının sahibi olan yarışmacı…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 18.09.2024 – 19:24 Güncelleme: 18.09.2024 – 23:18

ABONE OL

ABONE OL

1

Birbirinden zorlu tariflerin yapıldığı MasterChef’te heyecan, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile devam etti. Düello şeklinde oynanan dokunulmazlık oyununda, konsept makarnalar oldu. MasterChef’te en başarılı tabağı yapan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Takım oyununu kaybeden ekip ise, bireysel dokunulmazlık oyununun ardından haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayını belirleyecek. Peki, “MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı? 18 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu?” İşte MasterChef son bölümünde yaşanan gelişmeler…

2

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’te heyecan haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile devam etti. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan, ‘Makarna’ yapmalarını istedi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı.

3

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden kırmızılar kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı bireysel dokunulmazlığın sahibi olacak.

gündem MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!