gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?

gundem-sozlesmeli-ogretmenlik-mulakat-sonuclari-aciklandi-mi?
gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakan Tekin’den açıklama geldi! MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin araştırmalar sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli öğretmen olarak görev almak isteyen adaylar, MEB son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilecek. Adayların heyecanlı bekleyişi sürerken Bakan Tekin’den 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ile ilgili açıklama geldi. Peki MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir? İşte detaylar…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 17.09.2024 – 07:59 Güncelleme: 17.09.2024 – 12:11

ABONE OL

ABONE OL

1

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Başvuru yapan adaylar mülakat sonuçları için MEB’den gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu sorgulama ekranı yoğun olarak ziyaret ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Danıştay’ın bu konuda vereceği karara göre öğretmen arkadaşlarımızın mülakat notlarını açıklayıp atama süreçlerini başlatacağız.” ifadelerini kullandı. Peki, MEB sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

2

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sonuçlara ilişkin açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.

3

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi olan www.meb.gov.tr üzerinden öğrenebilecekler.

Sonuçlar ayrıca, e-Devlet platformu üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak sorgulanabilecek.

Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, aldıkları puanlara göre tercih işlemlerine başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, tercih ve yerleştirme sürecini de resmi internet sitesinde duyuracak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

gündem Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!